추억의 올드팝송 5] Honesty - Billy Joel(가사/해석/동영상) 빌리조엘

추억의 올드팝송 5] Honesty - Billy Joel(가사/해석/동영상) 빌리조엘

디케DIKE 0 1708
Honesty - Billy Joel

If you search for tenderness
It isn't hard to find
You can have the love
you need to live
But if you look for truthfulness
You might just as well be blind
It always seems to be
so hard to give

Honesty is such a lonely word
Everyone is so untrue
 Honest is hardly ever heard
And mostly what I need from you

I can always find someone
To say they sympathize
If I wear my heart out

on my sleeve
But I don't want some pretty face
To tell me pretty lies
All I want is someone to believe

I can find a lover
I can find a friend
I can have security
Until the bitter end
Anyone can comfort me
With promises again
I know, I know

When I'm deep inside of me
Don't be too concerned
I won't ask for nothin'

while I'm gone
But when I want sincerity
Tell me where else can I turn
Because you're the one
that I depend upon

만약 당신이 부드러움을 찾는다면 그건 어렵지 않아요.
당신이 사는데 필요한 사랑을 얻을 수 있죠.
하지만 당신이 진실함을 찾는다면
당신은 마치 눈먼 사람처럼 아무 것도 찾을 수가 없지요.
진실함을 베풀기란 항상 어려운 것 같아요.

솔직함이란 외로운 낱말이예요
사람들은 진실하지 못해요 솔직하다는 말은 듣기가 어렵죠
그리고 그것이 바로 내가 당신으로부터 필요한 것이죠

내 감정을 솔직히 나타내면 날 동정한다고 말하는 사람들은

찾을 수가 있어요
하지만, 난 보기 좋은 얼굴로,  듣기 좋은 말을 하는 걸 원치 않아요.
내가 원하는 건 믿을 수 있는 사람이예요

죽는 그 날까지 난 사랑도 친구도 그리고 안전함도 얻을 수가 있죠
누구라도 내게 다시 약속하며,

날 위로해 줄 수도 있다는 걸 난 알고 있어요.

내가 깊은 사색에 잠겨있을 때 너무 걱정하지 말아요.
내가 떠나 있을 때 아무 것도 요구하지 않겠어요
하지만 내가 진실함을 갈구할 땐 어디에 의지해야 할지 말해 주세요
왜냐하면, 당신은 내가 의지할 수 있는 단 한 사람이기 때문이죠

0 Comments
반응형 구글광고 등
Facebook Twitter GooglePlus KakaoStory KakaoTalk NaverBand