추억의 올드팝송 25] Love of My Life - Queen(가사/해석/동영상) 퀸

추억의 올드팝송 25] Love of My Life - Queen(가사/해석/동영상) 퀸

디케DIKE 0 483
Love of My Life - Queen

Love of my life- you've hurt me,
You've broken my heart and now you leave me.
Love of my life can't you see,
Bring it back, bring it back,
Don't take it away from me,
because you don't know, what it means to me.

Love of my life don't leave me,
You've taken my love, you now desert me,
Love of my life can't you see,
Bring it back, bring it back,
Don't take it away from me
becauseyou don't know - what it means to me.

You will remember when this is blown over
And everything's all by the way -
When I grow older
I will be there at your side
To remind you how I still love you
I still love you

Back - hurry back,
Please bring it back home to me,
because you don't know what it means to me -
Love of my life...
Love of my life...

내 평생의 사랑, 당신은 나에게 상처를 주었어요
내 마음을 아프게 하고 날 떠나버렸죠
내 사랑, 그걸 모르시겠어요?
그 사랑을 되돌려 줘요, 되돌려 주세요
내게서 빼앗아가지 말아요
당신은 모르실 거예요, 그 사랑이 내게 어떤 의미인지

내 소중한 사람, 날 떠나지 말아요
내 사랑을 받아들이고 이젠 날 버리는군요
내 사랑이여, 모르시겠어요?
그 사랑을 되돌려 줘요, 되돌려 주세요
내게서 빼앗아 가지 말아요
당신은 모르실 겁니다 - 그 사랑이 내게 얼마나 큰 의미인지

이 모든 것이 사라지면 당신도 기억하게 될 거예요
이 모든 일이 다 지나가면 말이죠
나이가 든 후
난 당신 곁에 있게 될 겁니다
내가 아직까지도 얼마나 당신을 사랑하는지 말해주기 위해...
내가 얼마나 여전히 그대를 사랑하는지..

돌아와요 - 어서 돌아와요
제발 내게 사랑을 돌려줘요
당신은 그 사랑이 내게 뭘 의미하는지 몰라요
내 평생의 사랑이여
내 평생의 사랑이여

0 Comments
반응형 구글광고 등
Facebook Twitter GooglePlus KakaoStory KakaoTalk NaverBand