추억의 올드팝송 27] Last Christmas - Wham(가사/해석/동영상) 라스트크리스마스

추억의 올드팝송 27] Last Christmas - Wham(가사/해석/동영상) 라스트크리스마스

디케DIKE 0 837
Last Christmas - Wham

Last Christmas
I gave you my heart
But the very next day
you gave it away
This year to save me from tears
I'll give it to someone special

Once bitten and twice shy
I keep my distance
But you still catch my eye
Tell me baby
Do you recognize me?
Well, it's been a year
It doesn't surprise me
(Happy Christmas)
I wrapped it up and sent it
With a note saying "I love you"
I meant it
Now I know what a fool I've been
But if you kissed me now
I know you'd fool me again

A crowded room
Friends with tired eyes
I'm hiding from you
And your soul of ice
My god I thought you were
Someone to rely on
Me?
I guess I was a shoulder to cry on

A face on a lover
with a fire in his heart
A man under cover
but you tore me apart
Now I've found a real love
you'll never fool me again

A face on a lover
with a fire in his heart
A man under cover
but you tore him apart
Maybe next year
I'll give it to someone
I'll give it to someone special.

지난 크리스마스에
난 당신께 사랑을 바쳤어요
하지만 바로 그 다음날 당신은
내 사랑을 저버렸어요
올해에는 그런 슬픔을 겪지 않으려고
누군가 특별한 사람을 찾을 거에요

한번 상처를 받으면, 더 조심하게 되는 법이죠
당신과 거리를 두려 하지만
여전히 당신은 내 눈을 사로 잡는군요
말해 봐요
날 알아 보겠어요?
벌써 1년이나 지났잖아요
놀랄 일도 아니죠
선물을 포장해서
"I love you"라는 메모와 함께 보냈었죠
진심이었어요
이제 알아요, 내가 얼마나 바보였는지...
하지만 내게 다시 키스를 해 준다고 해도
날 또 속일 순 없을 거에요

사람들로 북적대는 방
친구들의 눈은 피로에 가득차 있고
당신의 얼음장 같이 차가운 마음에서
난 멀어지고 싶어요
당신이 의지할 수 있는
그 누군가라고 생각했었요
나요?
나도 당신이 기댈 만한 사람이었어요

열정에 불타오르는 연인의 얼굴에
부끄러워 하는 남자