추억의 올드팝송 53] Richard Marx - Right Here Waiting(가사/해석/동영상) 리차드막스

추억의 올드팝송 53] Richard Marx - Right Here Waiting(가사/해석/동영상) 리차드막스

디케DIKE 0 693
Richard Marx - Right Here Waiting

Oceans apart, day after day
And I slowly go insane
I hear your voice on the line
But it doesn't stop the pain
If I see you next to never
But how can we say forever

Wherever you go, whatever you do
I will be right here waiting for you
Whatever it takes or how my heart breaks
I will be right here waiting for you

I took for granted, all the times
That I thought would last somehow
I hear the laughter, I taste the tears
But I can't get near you now

Oh, can't you see it, baby
You've got me goin' crazy
Wherever you go, whatever you do
Whatever it takes or how my heart breaks

I wonder how we can survive
This romance
But in the end if I'm with you
I'll take the chance

Oh, can't you see it, baby
You've got me goin' crazy

Waiting for you

바다를 사이에 두고 헤어져 하루하루를 보내며
나는 조금씩 미쳐갑니다
전화에서 울려 나오는 그대 목소리를 들어요
하지만 이 고통은 멈추지 않네요
그대를 볼 수 없는 거나 마찬가지라면
어떻게 영원이란 말을 꺼낼 수 있을까요

그대가 어디로 가든지
그대가 무엇을 하든지
나는 바로 여기서 그대를 기다리겠어요
어떤 대가를 치르더라도
내 마음이 아무리 아프더라도
나는 바로 이 자리에서 그대를 기다리겠어요

그대와의 시간들을 당연한 거라 여겼죠
우리 사랑은 영원할 거라 생각했어요
그대 웃음소리는 내 귓가에 맴돌고 눈물이 하염없이 흘러내려요
하지만 지금은 그대 곁으로 다가설 수 없군요
아, 그대 모르시나요
그대를 미칠 듯이 사랑해요

그대가 어디로 가든지
그대가 무엇을 하든지

이 사랑을 어떻게 이어갈 수 있을까 고민하지만
끝까지 그대와 함께 할 수 있다면
모든 걸 걸어보겠어요
아, 그대 모르시나요
그대를 미칠 듯이 사랑해요

그대가 어디로 가든
그대가 무엇을 하든

0 Comments
반응형 구글광고 등
Facebook Twitter GooglePlus KakaoStory KakaoTalk NaverBand