추억의 올드팝송 71] One Summer Night - 진추하 & 아비 (가사/해석/동영상)

추억의 올드팝송 71] One Summer Night - 진추하 & 아비 (가사/해석/동영상)

One Summer Night - 진추하 & 아비 (가사/해석/동영상)

One summer night the stars were shining bright
One summer dream made with fancy whims
That summer night my whole world tumbled down
I could have died if not for you

Each night I pray for you my heart would cry for you
The sun don't shine again since you've gone
Each time I think of you my heart would beat for you
You are the one for me

Set me free like the sparrows up the tree.
Give a sign so I would ease my mind
Just say a word and I'll come running wild
Give me a chance to live again.

별들이 아름답게 빛났던 어느 여름날 밤
한 여름의 꿈이 환상과 같은 충동으로 이루어졌어요.
그 여름 밤에 내 인생 전부가 뒤바뀌었죠.
당신이 없다면 죽는게 나을 거예요.

내가 당신을 위해 기도하는 밤마다 내 마음은 당신 생각으로 울고 있어요.
당신이 떠난 이후로 태양은 다시 빛나지를 않네요.
내가 당신을 그리워할때마다 내 심장은 당신 생각으로 고동칩니다.
당신은 내게 유일한 사람이예요.

나무 위의 참새들처럼 나를 자유롭게 해주세요.
내 마음이 편해질 수 있는 말을 해주세요.
한 마디 말로 나는 황폐해질 수도 있어요.
다시 한번 살아갈 수 있는 기회를 주세요.

0 Comments
반응형 구글광고 등
Facebook Twitter GooglePlus KakaoStory KakaoTalk NaverBand